נקודות דוח שימוש בפלאפון
פורום עורך דין תעבורה . בהנהלת עוד גלעד משולם - מומחה בתעבורה :: פורום תעבורה ותאונות דרכים :: פורום תעבורה ותאונות דרכים
עמוד 1 מתוך 1
נקודות דוח שימוש בפלאפון
קיבלתי דוח פלאפון קנס 1000 שקל ו 8 נקודות. יש לי אפשרות לעשות עסקה עם המשטרה שימחקו את הנקודות ? הקנס פחות מפריע לי אבל הנקודות שלי דיי בעיתיות ואני חייב למחוק אותן. חבר שלי סיפר לי שלפני כמה שנים שילם לעורך דין 3000 שקל והוא מחק לו את הנקודות ועשה עסקת טיעון עם התובעת של המשטרה.
Lirvs- אורח
Re: נקודות דוח שימוש בפלאפון
ערב טוב
אין הליך אוטומטי של מחיקת נקודות. כנראה שאותו עורך דין מצא בחומר הראיות של חבר שלך פגמים עד כדי שינוי סעיף האישום לסעיף ללא נקודות. בדרכ כלל מצליחים אבל לא תמיד, תלוי בחומר הראיות בתיק. לשם כך צריך לבחון את חומר הראיות. מוזמן לערוך חיפוש בפורום ובאתר שלי, כתבתי לא מעט הן בנושא דוחות פלאפון והן בנושא נקודות כללי. דבר איתי ואעבור על החומר יחד אתך.
אין הליך אוטומטי של מחיקת נקודות. כנראה שאותו עורך דין מצא בחומר הראיות של חבר שלך פגמים עד כדי שינוי סעיף האישום לסעיף ללא נקודות. בדרכ כלל מצליחים אבל לא תמיד, תלוי בחומר הראיות בתיק. לשם כך צריך לבחון את חומר הראיות. מוזמן לערוך חיפוש בפורום ובאתר שלי, כתבתי לא מעט הן בנושא דוחות פלאפון והן בנושא נקודות כללי. דבר איתי ואעבור על החומר יחד אתך.
Similar topics
» דוח שימוש בפלאפון
» קיבלתי דוח שימוש בפלאפון
» דוח שימוש בפלאפון ממצלמה
» שאלה דחופה לעורך דין תעבורה בקשר לביטול נקודות במשרד הרישוי דחות שימוש בנייד ומהירות
» מעוניין למחוק נקודות של דוח מהירות 10 נקודות
» קיבלתי דוח שימוש בפלאפון
» דוח שימוש בפלאפון ממצלמה
» שאלה דחופה לעורך דין תעבורה בקשר לביטול נקודות במשרד הרישוי דחות שימוש בנייד ומהירות
» מעוניין למחוק נקודות של דוח מהירות 10 נקודות
פורום עורך דין תעבורה . בהנהלת עוד גלעד משולם - מומחה בתעבורה :: פורום תעבורה ותאונות דרכים :: פורום תעבורה ותאונות דרכים
עמוד 1 מתוך 1