מחפש עורך דין תעבורה מומלץ עם המלצות
פורום עורך דין תעבורה . בהנהלת עוד גלעד משולם - מומחה בתעבורה :: פורום תעבורה ותאונות דרכים :: פורום תעבורה ותאונות דרכים
עמוד 1 מתוך 1
מחפש עורך דין תעבורה מומלץ עם המלצות
שנה טובה לכולם
אני מחפש עורך דין תעבורה תותח עם המלצות . אם מישהו מכיר תודה לעוזרים
אני מחפש עורך דין תעבורה תותח עם המלצות . אם מישהו מכיר תודה לעוזרים
אלי- אורח
ממליץ לך על עורך דין תעבורה משולם בעיניים עצומות ובלב שלם
למען הגילוי הנאות אני מכיר אותו בערך 15 שנה, רובן ככולן ממפגשים בבית המשפט לתעבורה וכולן על רקע מקצועי. אני מתנדב הרבה שנים ומכיר את כל עורכי הדין לתעבורה ואומר לך שאם פעם אצטרך איוצג זה יהיה רק על ידי עו""ד משולם. אני ממליץ עליו גם לכל מי שאני מכיר. ליגה אחרת ומקצוען אמיתי. עד היום, כשיש לי שאלה בדיני תעבורה אני מתקשר ישר אליו. ממליץ לך להגיע פעם ךבית משפט לראות אותו באולם. מספר אחד !
מתנדב משטרת התנועה- אורח
ממליץ לך על עורך דין תעבורה משולם בעיניים עצומות ובלב שלם
למען הגילוי הנאות אני מכיר אותו בערך 15 שנה, רובן ככולן ממפגשים בבית המשפט לתעבורה וכולן על רקע מקצועי. אני מתנדב הרבה שנים ומכיר את כל עורכי הדין לתעבורה ואומר לך שאם פעם אצטרך איוצג זה יהיה רק על ידי עו""ד משולם. אני ממליץ עליו גם לכל מי שאני מכיר. ליגה אחרת ומקצוען אמיתי. עד היום, כשיש לי שאלה בדיני תעבורה אני מתקשר ישר אליו. ממליץ לך להגיע פעם ךבית משפט לראות אותו באולם. מספר אחד !
מתנדב משטרת התנועה- אורח
Similar topics
» שימוע קצין שלילה מנהלית דחוף
» מחפש עורך דין תעבורה בירושלים לטיפול בבעית נקודות במשרד הרישוי
» מחפש עורך דין תותח למשפט גרימת תאונת דרכים
» קיבלתי משפט תאונת דרכים חבלה קשה מחפש עורך דין
» מחפש מחירון עו"ד תעבורה
» מחפש עורך דין תעבורה בירושלים לטיפול בבעית נקודות במשרד הרישוי
» מחפש עורך דין תותח למשפט גרימת תאונת דרכים
» קיבלתי משפט תאונת דרכים חבלה קשה מחפש עורך דין
» מחפש מחירון עו"ד תעבורה
פורום עורך דין תעבורה . בהנהלת עוד גלעד משולם - מומחה בתעבורה :: פורום תעבורה ותאונות דרכים :: פורום תעבורה ותאונות דרכים
עמוד 1 מתוך 1