משפט על פלאפון
פורום עורך דין תעבורה . בהנהלת עוד גלעד משולם - מומחה בתעבורה :: פורום תעבורה ותאונות דרכים :: פורום תעבורה ותאונות דרכים
עמוד 1 מתוך 1
משפט על פלאפון
שלום עו"ד תעבורה משולם גלעד
היה לי דו"ח פלאפון וביקשתי להשפט בבית משפט. המשפט אמור להיות בשבוע הבא. האם יש לי סיכויי או שהכל אבוד מראש ? אני מתלבט כי הבנתי שלפעמים מקבלים במשפט עונש חמור יותר מהקנס. האמת היא שיש לי גם בעיית נקודות ואני מפחד שתהיה לי פסילת נקודות. אפשר לקבל טיפ או עצה מה לעשות ? האם כדאי לי לוותר וזהו ? מה עדיף והאם יעזור לי ללכת עם עו"ד מומחה לתעבורה ? מודה לך מראש על עזרתך.
היה לי דו"ח פלאפון וביקשתי להשפט בבית משפט. המשפט אמור להיות בשבוע הבא. האם יש לי סיכויי או שהכל אבוד מראש ? אני מתלבט כי הבנתי שלפעמים מקבלים במשפט עונש חמור יותר מהקנס. האמת היא שיש לי גם בעיית נקודות ואני מפחד שתהיה לי פסילת נקודות. אפשר לקבל טיפ או עצה מה לעשות ? האם כדאי לי לוותר וזהו ? מה עדיף והאם יעזור לי ללכת עם עו"ד מומחה לתעבורה ? מודה לך מראש על עזרתך.
נהג ותיק- אורח
Re: משפט על פלאפון
יש סיכוי אך על מנת לקבוע את הסיכויים צריך שעו"ד תעבורה מנוסה יראה את החומר ויעריך אותו. סטטיסטית אתה לא במקום טוב אך, זה לא אומר שאתה לא אחד מהמקרים בהם יהיה זיכוי או הפחתה בעונש. ישנם הרבה שיקולים לכאן או לשם שעליך לקחת בחשבון. דבר איתי ואעבור איתך על החומר. בהצלחה
Similar topics
» ערעור על משפט פלאפון
» רישום פלילי משפט של בית משפט לתעבורה
» דחיית משפט בבית משפט לתעבורה
» משפט בבית משפט לתעבורה בת ים בסגר
» עוד דוח פלאפון
» רישום פלילי משפט של בית משפט לתעבורה
» דחיית משפט בבית משפט לתעבורה
» משפט בבית משפט לתעבורה בת ים בסגר
» עוד דוח פלאפון
פורום עורך דין תעבורה . בהנהלת עוד גלעד משולם - מומחה בתעבורה :: פורום תעבורה ותאונות דרכים :: פורום תעבורה ותאונות דרכים
עמוד 1 מתוך 1