שאלה לעו"ד תעבורה בקשר לחישוב נקודות
פורום עורך דין תעבורה . בהנהלת עוד גלעד משולם - מומחה בתעבורה :: פורום תעבורה ותאונות דרכים :: פורום תעבורה ותאונות דרכים
עמוד 1 מתוך 1
שאלה לעו"ד תעבורה בקשר לחישוב נקודות
ערב טוב
קיבלתי דוח פלאפון עם נקודות ויש לי כמה עבירות מהשנים האחרונות. איך אני מחשב את הנקודות של משרד הרישוי ואיך אני יודע איזה קורס אצטרך לעשות. שמעתי שהנקודות נמחקות מדי פעם. תודה על תשובתך
קיבלתי דוח פלאפון עם נקודות ויש לי כמה עבירות מהשנים האחרונות. איך אני מחשב את הנקודות של משרד הרישוי ואיך אני יודע איזה קורס אצטרך לעשות. שמעתי שהנקודות נמחקות מדי פעם. תודה על תשובתך
יוסי- אורח
Re: שאלה לעו"ד תעבורה בקשר לחישוב נקודות
היי יוסי
כתבתי לא מעט באתר על הנושא. מוזמן לבצע חיפוש הן בפורום והן באתר שלי וללמוד את הנושא היטב
מצרף לך קישור לאחת הסקירות שרשמתי בנושא חישוב נקודות משרד הרישי :
https://www.meshulam-gilad.co.il/blog/the-scoring-system-at-the-licensing-office/
במידת הצורך יש באזור הלינקים של האתר שלי לינק לאזור הנקודות באתר משרד הרישוי. מוזמן לפנות אליי אם לא תסתדר בכוחות עצמך. בהצלחה
כתבתי לא מעט באתר על הנושא. מוזמן לבצע חיפוש הן בפורום והן באתר שלי וללמוד את הנושא היטב
מצרף לך קישור לאחת הסקירות שרשמתי בנושא חישוב נקודות משרד הרישי :
https://www.meshulam-gilad.co.il/blog/the-scoring-system-at-the-licensing-office/
במידת הצורך יש באזור הלינקים של האתר שלי לינק לאזור הנקודות באתר משרד הרישוי. מוזמן לפנות אליי אם לא תסתדר בכוחות עצמך. בהצלחה
Similar topics
» שאלה דחופה לעורך דין תעבורה בקשר לביטול נקודות במשרד הרישוי דחות שימוש בנייד ומהירות
» שאלה לעורך דין תעבורה בקשר להולך רגל
» שאלה לעו"ד תעבורה משולם בקשר לתאונת דרכים
» שאלה לעו"ד תעבורה משולם בקשר למשפט בהעדר על טסט לרכב
» שאלה לפורום תעבורה נקודות במשרד הרישוי
» שאלה לעורך דין תעבורה בקשר להולך רגל
» שאלה לעו"ד תעבורה משולם בקשר לתאונת דרכים
» שאלה לעו"ד תעבורה משולם בקשר למשפט בהעדר על טסט לרכב
» שאלה לפורום תעבורה נקודות במשרד הרישוי
פורום עורך דין תעבורה . בהנהלת עוד גלעד משולם - מומחה בתעבורה :: פורום תעבורה ותאונות דרכים :: פורום תעבורה ותאונות דרכים
עמוד 1 מתוך 1