בקשה להישפט על קנס פלאפון
פורום עורך דין תעבורה . בהנהלת עוד גלעד משולם - מומחה בתעבורה :: פורום תעבורה ותאונות דרכים :: פורום תעבורה ותאונות דרכים
עמוד 1 מתוך 1
בקשה להישפט על קנס פלאפון
שבת שלום
קיבלתי דו"ח קנס על שימוש בפלאפון ויש לי עד שלא עשיתי זאת ולא נגעתי בפלאפון. השאלה שלי אליך היא האם הכל "מכור מראש" או שיש לי סיכוי אם אגיש ערעור. תודה מראש. יניב
קיבלתי דו"ח קנס על שימוש בפלאפון ויש לי עד שלא עשיתי זאת ולא נגעתי בפלאפון. השאלה שלי אליך היא האם הכל "מכור מראש" או שיש לי סיכוי אם אגיש ערעור. תודה מראש. יניב
יניב- אורח
Re: בקשה להישפט על קנס פלאפון
שבוע טוב יניב
הכל "מכור מראש" ? ממש לא
מה הסיכוי ? לא ניתן להעריך מבלי לראות את כל החומר ולבחון אותו באופן יסדי. לפעמים הכשל בתיק נמצא בין הפסיק, הנקודה או טעות סופר של השוטר או גורם אחר.
פחות חשוב מה באמת התרחש בשטח אלא חשוב יותר מה עולה מהראיות בתיק וכיצד תיעדו השוטרים את המקרה.
בצע חיפוש על נושאים קרובים בפורום ותמצא הרבה חומר כ"כ בחלונית החיפוש באתר שלי.
מזמין אותך להתחיל כאן :
https://www.meshulam-gilad.co.il/blog/when-to-be-judged-on-a-fine-payment-report/
מאמר שכתבתי ומפרט באופן ברור מתי מומלץ לבקש להשפט על דו"ח קנס.
אם עדיין תהיינה שאלות חזור עם שאלה ממוקדת. במקרה הצורך מוזמן לפנות אליי גם בכל ערוץ אחר כולל בטלפון. בהצלחה
הכל "מכור מראש" ? ממש לא
מה הסיכוי ? לא ניתן להעריך מבלי לראות את כל החומר ולבחון אותו באופן יסדי. לפעמים הכשל בתיק נמצא בין הפסיק, הנקודה או טעות סופר של השוטר או גורם אחר.
פחות חשוב מה באמת התרחש בשטח אלא חשוב יותר מה עולה מהראיות בתיק וכיצד תיעדו השוטרים את המקרה.
בצע חיפוש על נושאים קרובים בפורום ותמצא הרבה חומר כ"כ בחלונית החיפוש באתר שלי.
מזמין אותך להתחיל כאן :
https://www.meshulam-gilad.co.il/blog/when-to-be-judged-on-a-fine-payment-report/
מאמר שכתבתי ומפרט באופן ברור מתי מומלץ לבקש להשפט על דו"ח קנס.
אם עדיין תהיינה שאלות חזור עם שאלה ממוקדת. במקרה הצורך מוזמן לפנות אליי גם בכל ערוץ אחר כולל בטלפון. בהצלחה
Similar topics
» איך לבקש להישפט על דוח פלאפון שחלף הזמן לבקשה
» מה הסיכוי אם מגישים בקשה להשפט על קנס פלאפון
» להישפט על דוח קנס מהירות מופרזת
» בקשה לביטול דו"ח
» בקשה להשפט שלא נענתה
» מה הסיכוי אם מגישים בקשה להשפט על קנס פלאפון
» להישפט על דוח קנס מהירות מופרזת
» בקשה לביטול דו"ח
» בקשה להשפט שלא נענתה
פורום עורך דין תעבורה . בהנהלת עוד גלעד משולם - מומחה בתעבורה :: פורום תעבורה ותאונות דרכים :: פורום תעבורה ותאונות דרכים
עמוד 1 מתוך 1