דחיית בית משפט לתעבורה
פורום עורך דין תעבורה . בהנהלת עוד גלעד משולם - מומחה בתעבורה :: פורום תעבורה ותאונות דרכים :: פורום תעבורה ותאונות דרכים
עמוד 1 מתוך 1
דחיית בית משפט לתעבורה
שבת שלום. בדיוק מחפש אותו הדבר . יש לי משפט ביום שלישי ואתמול נכנסתי לבידוד של שבועיים. מה אתה ממליץ לי לעשות ?
יניר- אורח
דחיית בית משפט בידוד קורונה
שבוע טוב
גם לי יש משפט השבוע בבית משפט בירושלים (יום שלישי) ואני בבידוד. מה עושים ?
גם לי יש משפט השבוע בבית משפט בירושלים (יום שלישי) ואני בבידוד. מה עושים ?
אליהו- אורח
Re: דחיית בית משפט לתעבורה
ערב טוב ושבוע טוב
בקשות לדחיית מועד דיון יש להגיש בהקדם האפשרי אל בית המשפט בו קבוע הדיון.
ניתן לעשות זאת בפקס למרכז מידע בתי המשפט או במסירה ידנית (על ידי מישהו שאינו בבידוד כמובן).
במידה שנשלח בפקס להתקשר לאחר מספר שעות לקבל החלטת השופט (שבדרך כלל גם תכלול את המועד החדש).
ככלל, הדיון נשאר בתוקף עד שנמסרה החלטה אחרת על ידי השופט, מאידך, יציאת אדם בבידוד הנה מנוגדת לצו ולכן אני לא רואה תרחיש בו לא תאושר בקשה שכזו.
בהצלחה
בקשות לדחיית מועד דיון יש להגיש בהקדם האפשרי אל בית המשפט בו קבוע הדיון.
ניתן לעשות זאת בפקס למרכז מידע בתי המשפט או במסירה ידנית (על ידי מישהו שאינו בבידוד כמובן).
במידה שנשלח בפקס להתקשר לאחר מספר שעות לקבל החלטת השופט (שבדרך כלל גם תכלול את המועד החדש).
ככלל, הדיון נשאר בתוקף עד שנמסרה החלטה אחרת על ידי השופט, מאידך, יציאת אדם בבידוד הנה מנוגדת לצו ולכן אני לא רואה תרחיש בו לא תאושר בקשה שכזו.
בהצלחה
דחיית משפט בשל בידוד קורונה של העד
בוקר טוב עורך דין משולם. רציתי לדעת איך אני יכול להודיע לבית המשפט שהעד שלי הודיע לי שהוא בבידוד. המשפט נקבע ליום שלישי ורק ביום חמישי הוא הודיע לי. זה משפט על תאונת דרכים ויש לי רק עד אחד וזה העד הזה והעד הזה ממש חשוב כי הוא בעצם ראה הכל ומוכיח שאני לא אשם.
מודה לך מראש על עזרתך
מודה לך מראש על עזרתך
אורי- אורח
בית משפט לתעבורה תל אביב דחוף
אפשר לקבל את מספר הטלפון / פקס / מייל של בית משפט לתעבורה תל אביב (שלפי מה שהבנתי עבר לבת ים ). שוב תודה
אורי- אורח
Re: דחיית בית משפט לתעבורה
בוקר טוב ושבוע טוב לכולם
לאור המצב הבלבול צפוי ומובן. שר המשפטים הוציא צו הקובע אילו מקרים דחופים יידונו ואילו לא אך, תוקף הצו הנו 24 שעות ומן הסתם המצב ישתנה יותר מפעם בימים הקרובים. ממליץ לכולם להיות עירניים ולצפות לעדכונים באמצעי התקשורת. מניסיוני במקרי עבר דומים מי שלא ינצל את אי הבהירות בציניות או יתרשל באופן בוטה לא ייפגע ובית המשפט יתחשב גם אם היו תקלות. מס הטלפון של מרכז מידע של בתי המשפט 0772703333. משם ממשיכים עם מענה מוקלט לניתוב שיחות. פעמים רבות יכלול המענה מידע מוקלט אז שימו לב.
בהצלחה
לאור המצב הבלבול צפוי ומובן. שר המשפטים הוציא צו הקובע אילו מקרים דחופים יידונו ואילו לא אך, תוקף הצו הנו 24 שעות ומן הסתם המצב ישתנה יותר מפעם בימים הקרובים. ממליץ לכולם להיות עירניים ולצפות לעדכונים באמצעי התקשורת. מניסיוני במקרי עבר דומים מי שלא ינצל את אי הבהירות בציניות או יתרשל באופן בוטה לא ייפגע ובית המשפט יתחשב גם אם היו תקלות. מס הטלפון של מרכז מידע של בתי המשפט 0772703333. משם ממשיכים עם מענה מוקלט לניתוב שיחות. פעמים רבות יכלול המענה מידע מוקלט אז שימו לב.
בהצלחה
Similar topics
» דחיית משפט בבית משפט לתעבורה
» בהול בהול דחיית מועד דיון בבית משפט לתעבורה
» רישום פלילי משפט של בית משפט לתעבורה
» משפט בבית משפט לתעבורה בת ים בסגר
» בית משפט לתעבורה
» בהול בהול דחיית מועד דיון בבית משפט לתעבורה
» רישום פלילי משפט של בית משפט לתעבורה
» משפט בבית משפט לתעבורה בת ים בסגר
» בית משפט לתעבורה
פורום עורך דין תעבורה . בהנהלת עוד גלעד משולם - מומחה בתעבורה :: פורום תעבורה ותאונות דרכים :: פורום תעבורה ותאונות דרכים
עמוד 1 מתוך 1