דוח פלאפון
פורום עורך דין תעבורה . בהנהלת עוד גלעד משולם - מומחה בתעבורה :: פורום תעבורה ותאונות דרכים :: פורום תעבורה ותאונות דרכים
עמוד 1 מתוך 1
דוח פלאפון
קיבלתי דוח פלאפון והאמת שלא דיברתי. השוטרים ההיו שניהם ללא כובעים ואחד מהם התנהג ממש באופן בוטה. אמרתי להם שלא דיברתי אך בדברי הנהג רשמו "לא ידעתי". היה איתי חבר שיעיד שלא דיברתי. יש לי בעייה של נקודות ואני מפחד שהדוח הזה יגרום לי לפסילת רישיון. הרכב ממש חשוב לי לעבודה. האם יש מה לעשות או שזה אבוד מראש.
שלומי- אורח
Re: דוח פלאפון
היי שלומי. ככלל השאלה מה ניתן לעשות תלויה באופן מילוי הדוח ועריכת החומר על ידי השוטרים. במידה והשוטרים מילאו הכל כהלכה, תיעדו לפי הנהלים ובחומר מופיע כל מה שדרוש על מנת להרשיע אותך, יש מעט מאד לעשות (למרות שגם כאן אפשר אם יודעים לגשת ביום הנכון לגורם הנכון ולנסות להגיע להסדר מקל, או ליפול על השופט הנכון ולנסות לעשות משהו). תלוי גם היכן בארץ מדובר, תלוי מי החבר ועוד. בעיקר שקלול של כל הנ"ל. אם אתה צפוי לפסלה בשל שיטת הניקוד כדאי לנסות אך, לא לבקש להשפט סתם ללא סיבה אם אין סיבה בעליל כי כאשר מבקשים להשפט, אין בית המשפט כבול לקנס המקורי (ואתם בסכנה במיוחד לאור העבר שלך ...). דבר איתי, אבחן את החומר ואהיה יותר ספציפי. בהצלחה
זה היה ברחוב איבן גבירול בתל אביב ליד העירייה
לשלוח לך את הדו"ח שקיבבלתי ? בנוסף הדו"ח ממש לא קריא
שלומי- אורח
פורום עורך דין תעבורה . בהנהלת עוד גלעד משולם - מומחה בתעבורה :: פורום תעבורה ותאונות דרכים :: פורום תעבורה ותאונות דרכים
עמוד 1 מתוך 1