שלילת רישיון על ידי משרד הרישוי
פורום עורך דין תעבורה . בהנהלת עוד גלעד משולם - מומחה בתעבורה :: פורום תעבורה ותאונות דרכים :: פורום תעבורה ותאונות דרכים
עמוד 1 מתוך 1
שלילת רישיון על ידי משרד הרישוי
בוקר טוב
קיבלתי בדואר שאני עומד לקבל שלילת רישיון ל3 חודשים ממשרד הרישוי בגלל שקיבלתי נקודות. איך אני מבטל את זה אני נהג משאית וחייב לנהוג כדי להתפרנס
קיבלתי בדואר שאני עומד לקבל שלילת רישיון ל3 חודשים ממשרד הרישוי בגלל שקיבלתי נקודות. איך אני מבטל את זה אני נהג משאית וחייב לנהוג כדי להתפרנס
אאא- אורח
Re: שלילת רישיון על ידי משרד הרישוי
ככלל, הדרך היעילה ביותר היא לבחון את פלט הנקודות ובמידה שיש דוחות מצלמה או הרשעות בהעדר, להגיש בקשה לביטול זגר דין באחד התיקים או ביותר מאחד. אם מדובר בדוח קנס אז הבקשה היא "בקשה להארכת מועד להשפט" ואם בגזר דין של שופוט בהעדר אז פשוט "בקשה לביטול גזר דין". אם מדובר בגזר דין של שופט אזיי תוגש הבקשה על אותו מספר תיק ולאותו השופט. על פי החוק, שני הדברים שישקול בית המשפט הם האם ישנה סיבה לאי התייצבות המבקש והשניה, האם ייגרם עיוות דין במידה שלא תתקבל בקשתו (למשל כאשר יש נהג אחר שמודה בביצוע העבירה...). ככל שתבוטל הרשעה, יופחתו הנקודות שלצידה מהמרשם ויתרתך תפחת. אפשרות תיאורטית נוספת, היא לבקש שימוע שמגיע לך לפי חוק, במשרד הרישוי ושם לשכנע את הפקיד של לפסול אותך, הליך שללא סיבות מוגדרות וקיצוניות בחוק, מניסיוני אינו מעשי. ממליץ לך להתייעץ עם עו"ד תעבורה. בהצלחה
Similar topics
» שלילת רישיון בגלל קורס משרד הרישוי
» הזמנה לשימוע שלילת רישיון במשרד הרישוי
» שלילת רישיון תמרור עצור
» שלילת רישיון נהיגה עד לתום ההליכים
» ביטול נקודות משרד הרישוי
» הזמנה לשימוע שלילת רישיון במשרד הרישוי
» שלילת רישיון תמרור עצור
» שלילת רישיון נהיגה עד לתום ההליכים
» ביטול נקודות משרד הרישוי
פורום עורך דין תעבורה . בהנהלת עוד גלעד משולם - מומחה בתעבורה :: פורום תעבורה ותאונות דרכים :: פורום תעבורה ותאונות דרכים
עמוד 1 מתוך 1