ביטול בקשה להשפט ותשלום הקנס
פורום עורך דין תעבורה . בהנהלת עוד גלעד משולם - מומחה בתעבורה :: פורום תעבורה ותאונות דרכים :: פורום תעבורה ותאונות דרכים
עמוד 1 מתוך 1
ביטול בקשה להשפט ותשלום הקנס
ביקשתי להשפט על דו"ח טלפון. התחרטתי ואני רוצה שיבטלו לי את המשפט ושיאפשרו לי לשלם את הד"ח. האם זה אפשרי ?
האם יבקשו ממני כפל קנס ?
המועד המקורי לתשלום חלף כמובן...
מה אני צריכה לעשות ואיך לפעול ?
אודה מאד לתשובתך המלומדת
האם יבקשו ממני כפל קנס ?
המועד המקורי לתשלום חלף כמובן...
מה אני צריכה לעשות ואיך לפעול ?
אודה מאד לתשובתך המלומדת
דורין- אורח
Re: ביטול בקשה להשפט ותשלום הקנס
בוקר טוב דורין
בחלוף מועד התשלום או ולאחר הגשת בקשה להשפט שהגשת שובר התשלום אינו בתוקף. בכדי לשלם את הקנס המקורי עלייך לקבל בשלב זה את אישור בית המשפט שגם ימציא לך שובר תשלום חדש. יש לך שתי ברירות, הראשונה להמתין למועד המשפט ולבקש מהשופט שיאפשר לך לחזור בך ולשלם את הקנס המקורי או לשלוח בקשה בכתב לבית המשפט. אמנם בית המשפט אינו כבול עוד בשלב זה לקנס המקורי אך, בדרך כלל בית המשפט נעתר ומאפשר תשלום הקנס המקורי. לאחר שתתקבל החלטת שופט (במועד המשפט המקורי או לבקשה שהגשת בכתב), תוכלי לגשת למזכירות בית המשפט ולקבל שובר תשלום חדש. כאשר תשלמי את הקנס, תירשם הרשעה על שמץ במרשם בהתאם. בהצלחה
בחלוף מועד התשלום או ולאחר הגשת בקשה להשפט שהגשת שובר התשלום אינו בתוקף. בכדי לשלם את הקנס המקורי עלייך לקבל בשלב זה את אישור בית המשפט שגם ימציא לך שובר תשלום חדש. יש לך שתי ברירות, הראשונה להמתין למועד המשפט ולבקש מהשופט שיאפשר לך לחזור בך ולשלם את הקנס המקורי או לשלוח בקשה בכתב לבית המשפט. אמנם בית המשפט אינו כבול עוד בשלב זה לקנס המקורי אך, בדרך כלל בית המשפט נעתר ומאפשר תשלום הקנס המקורי. לאחר שתתקבל החלטת שופט (במועד המשפט המקורי או לבקשה שהגשת בכתב), תוכלי לגשת למזכירות בית המשפט ולקבל שובר תשלום חדש. כאשר תשלמי את הקנס, תירשם הרשעה על שמץ במרשם בהתאם. בהצלחה
Similar topics
» בקשה להשפט שלא נענתה
» מה הסיכוי אם מגישים בקשה להשפט על קנס פלאפון
» בקשה להשפט ואין לי דואר ליד הבית
» התיישנות על משפט שביקשתי להשפט
» בקשה לביטול דו"ח
» מה הסיכוי אם מגישים בקשה להשפט על קנס פלאפון
» בקשה להשפט ואין לי דואר ליד הבית
» התיישנות על משפט שביקשתי להשפט
» בקשה לביטול דו"ח
פורום עורך דין תעבורה . בהנהלת עוד גלעד משולם - מומחה בתעבורה :: פורום תעבורה ותאונות דרכים :: פורום תעבורה ותאונות דרכים
עמוד 1 מתוך 1