התמודדות עם נקודות במשרד הרישוי
פורום עורך דין תעבורה . בהנהלת עוד גלעד משולם - מומחה בתעבורה :: פורום תעבורה ותאונות דרכים :: פורום תעבורה ותאונות דרכים
עמוד 1 מתוך 1
התמודדות עם נקודות במשרד הרישוי
ערב טוב. עשיתי קורס בסיסי שנה שעברה באפריל ומאז יש לי דוח מהירות של 8 נקודות וגם דו"ח על מעבר חציה שגם שם קיבלתי נקודות אבל לא בטוח כמה. איך אני יכול לדעת מה המצב שלי במשרד הרישוי ואם רוצים ממני קורס למתקדמים והאם יש לי מה לעשות כדי למנוע שלילה ? לציין שאני נהג מקצועי והשבוע נהג שעובד איתי קיבל פסילה על נקודות משרד הרישוי למשך שלושה חודשים. אשמח לעזרתך עו"ד גלעד.
עזריאל- אורח
Re: התמודדות עם נקודות במשרד הרישוי
שלום יזריאל
כעקרון הדרך להתמודד עם רישום נקודות היא טרם נרשמו. כאשר מקבלים דוח ישנן מספר אפשרויות להתמודד איתן עד כדי למחוק אותן טרם ההרשעה ואז ההרשעה תהיה בסעיף שאינו כולל נקודות או עם פחות נקודות.
על מנת להבין את מצבך עליך להוציא פלט רישום מקודות ממשרד הרישוי ואז ניתן יהיה לדעת בדיוק את מצבך על פי מועדי ביצוע העבירה וההרשעה בכל עבירה. ככל שאתה חייב באמצעי תיקון משרד הרישוי מקפיד לעדכן אותך מבעוד מועד באמצעות ההודעה בדואר. אתה מוזמן לבצע חיפוש בפורום וללמוד עוד על עניין הנקודות. היו לא מעט פובטים בעניין.
אתה יכול תקרוא גם באתר שלי כאן :
https://www.meshulam-gilad.co.il/blog/the-scoring-system-at-the-licensing-office/
בהצלחה
כעקרון הדרך להתמודד עם רישום נקודות היא טרם נרשמו. כאשר מקבלים דוח ישנן מספר אפשרויות להתמודד איתן עד כדי למחוק אותן טרם ההרשעה ואז ההרשעה תהיה בסעיף שאינו כולל נקודות או עם פחות נקודות.
על מנת להבין את מצבך עליך להוציא פלט רישום מקודות ממשרד הרישוי ואז ניתן יהיה לדעת בדיוק את מצבך על פי מועדי ביצוע העבירה וההרשעה בכל עבירה. ככל שאתה חייב באמצעי תיקון משרד הרישוי מקפיד לעדכן אותך מבעוד מועד באמצעות ההודעה בדואר. אתה מוזמן לבצע חיפוש בפורום וללמוד עוד על עניין הנקודות. היו לא מעט פובטים בעניין.
אתה יכול תקרוא גם באתר שלי כאן :
https://www.meshulam-gilad.co.il/blog/the-scoring-system-at-the-licensing-office/
בהצלחה
Similar topics
» ראיון שלנו שפורסם באולפן וואלה משפטי . נושא הראיון : התמודדות מול רישום נקודות במשרד הרישוי
» איך מבטלים נקודות במשרד הרישוי
» בירור מצב נקודות במשרד הרישוי
» האם אפשר למחוק נקודות במשרד הרישוי
» נקודות במשרד הרישוי מצלמת מהירות
» איך מבטלים נקודות במשרד הרישוי
» בירור מצב נקודות במשרד הרישוי
» האם אפשר למחוק נקודות במשרד הרישוי
» נקודות במשרד הרישוי מצלמת מהירות
פורום עורך דין תעבורה . בהנהלת עוד גלעד משולם - מומחה בתעבורה :: פורום תעבורה ותאונות דרכים :: פורום תעבורה ותאונות דרכים
עמוד 1 מתוך 1