בירור מצב נקודות במשרד הרישוי
פורום עורך דין תעבורה . בהנהלת עוד גלעד משולם - מומחה בתעבורה :: פורום תעבורה ותאונות דרכים :: פורום תעבורה ותאונות דרכים
עמוד 1 מתוך 1
בירור מצב נקודות במשרד הרישוי
שלום רב עורך דין משולם
רציתי לשאול כיצד אני יכול לברר את הנקודות שלי במשרד הרישוי.
רוב תודות.
רציתי לשאול כיצד אני יכול לברר את הנקודות שלי במשרד הרישוי.
רוב תודות.
אלמוני- אורח
Re: בירור מצב נקודות במשרד הרישוי
שלום לשואל האלמוני
מוזמן לקרוא בהרחבה על שיטת הניקוד באתר של כאן :
https://www.meshulam-gilad.co.il/blog/the-scoring-system-at-the-licensing-office/
עמ"נ לברר מצב נקודות עליך לפנות למשרד הרישוי. בטלפון *5678 או באתר משרד הרישוי - יש קישור באזור הלינקים השימושיים באתר שלי. בהצלחה
מוזמן לקרוא בהרחבה על שיטת הניקוד באתר של כאן :
https://www.meshulam-gilad.co.il/blog/the-scoring-system-at-the-licensing-office/
עמ"נ לברר מצב נקודות עליך לפנות למשרד הרישוי. בטלפון *5678 או באתר משרד הרישוי - יש קישור באזור הלינקים השימושיים באתר שלי. בהצלחה
הרחבת השאלה על נקודות
עו"ד תעבורה משולם היקר.
אני מקפיץ אץ השאלה כי קראתי את התשובה שלך וגם הרבה חומר בפורום ובאתר ואני רוצה לשאול אם אני הולך להשתלמות נהיגה האם זה מוחק לי את כל הנקודות לאפס ? תודה לך על העזרה מכל הלב
אני מקפיץ אץ השאלה כי קראתי את התשובה שלך וגם הרבה חומר בפורום ובאתר ואני רוצה לשאול אם אני הולך להשתלמות נהיגה האם זה מוחק לי את כל הנקודות לאפס ? תודה לך על העזרה מכל הלב
גבריאל- אורח
Re: בירור מצב נקודות במשרד הרישוי
בוקר טוב גבריאל
התשובה לצערי שלילית. אין די בביצוע אמצעי התיקון בכדי לאפס את סך הנקודות הצבורות לחובתך. עמ"נ לאפסן יש להמתין , בנוסף, שנתיים ללא רישום נקודות חדשות. בקיצור, שנתיים ללא נקודות חדשות וגם ביצוע אמצעי התיקון.
שים לב כי גם לאחר אמצעי התיקון ואיפוס הנקודות, ייתכן שמשרד הרישוי ישתמש ברישום הקודם לחישוב צורך באמצעי תיקון חדשים (קרא שוב את המאמר באתר שהקישור אליו מודבק למעלה בשירשור).
אם עדיין משהו לא ברור הרגש נוח לפנות אליי טלפונית.
בהצלחה
התשובה לצערי שלילית. אין די בביצוע אמצעי התיקון בכדי לאפס את סך הנקודות הצבורות לחובתך. עמ"נ לאפסן יש להמתין , בנוסף, שנתיים ללא רישום נקודות חדשות. בקיצור, שנתיים ללא נקודות חדשות וגם ביצוע אמצעי התיקון.
שים לב כי גם לאחר אמצעי התיקון ואיפוס הנקודות, ייתכן שמשרד הרישוי ישתמש ברישום הקודם לחישוב צורך באמצעי תיקון חדשים (קרא שוב את המאמר באתר שהקישור אליו מודבק למעלה בשירשור).
אם עדיין משהו לא ברור הרגש נוח לפנות אליי טלפונית.
בהצלחה
Similar topics
» התמודדות עם נקודות במשרד הרישוי
» איך מבטלים נקודות במשרד הרישוי
» מחיקת נקודות ישנות במשרד הרישוי
» האם אפשר למחוק נקודות במשרד הרישוי
» נקודות במשרד הרישוי מצלמת מהירות
» איך מבטלים נקודות במשרד הרישוי
» מחיקת נקודות ישנות במשרד הרישוי
» האם אפשר למחוק נקודות במשרד הרישוי
» נקודות במשרד הרישוי מצלמת מהירות
פורום עורך דין תעבורה . בהנהלת עוד גלעד משולם - מומחה בתעבורה :: פורום תעבורה ותאונות דרכים :: פורום תעבורה ותאונות דרכים
עמוד 1 מתוך 1