משפט תאונת דרכים בהעדר נאשם
פורום עורך דין תעבורה . בהנהלת עוד גלעד משולם - מומחה בתעבורה :: פורום תעבורה ותאונות דרכים :: פורום תעבורה ותאונות דרכים
עמוד 1 מתוך 1
משפט תאונת דרכים בהעדר נאשם
בוקר טוב. היה לי תאריך למשפט על תאונת דרכים בחודש מרץ. בגלל הקורונה לא הלכתי כי הבנתי שהכל נדחה. היום קיבלתי בדואר גזר דין שעשו לי משפט שלא בפניי בתאריך 18/5 וקיבלתי 6 חודשים שלילה בפועל וגם 2500 שח קנס. איך זה יכול להיות דבר כזה ? מה אני צריך לעשות והאם אפשר לבטל את זה. זה ממש לא הוגן ואני בטוח שאם הייתי נוכח הייתי זכאי כי אני ממש לא אשם. בתור נהג זהיר שמאד מאמין בחוק ומעריך אותו אשמח לשמוע ממך איך אני יכול לבטל את גזר הדין ולקבל משפט צדק.
יוסי- אורח
Re: משפט תאונת דרכים בהעדר נאשם
ערב טוב יוסי
ככלל, בית המשפט אינו מבצע "מחטפים" ומאפשר לכל אדם לקבל את יומו בבית המשפט. מבלי להכנס לסיבות שגרמו למצב, ממליץ לך להגיש בקשה מיידית לבית המשפט, תחת הכותרת "בקשה לביטול גזר די שניתו בהעדר הנאשם". פרט את נימוקיך בערך כמו שעשית כאן בהודעה ובבקש את יומך בבית המשפט. חשוב מאד לעשות זאת ללא דיחוי. גש והגש את הבקשה במזכירות בית המשפט בו ניתן גזר הדין וצרף העתק של גזר הדין. בקש כי יבוטל גזר הדין ושיקבע מועד הקראה חדש.
ממליץ לך שגם אם ייקבע מועד חדש להקראה, להתייעץ עם עו"ד תעבורה. חשוב מאד להבין את החומר שבתיק התביעה ולהבין את האפשרויות העומדות בפניך וכיצד לממש אסטרטגיה לניהול התיק.
אם צריך עזרה דבר איתי
בהצלחה
ככלל, בית המשפט אינו מבצע "מחטפים" ומאפשר לכל אדם לקבל את יומו בבית המשפט. מבלי להכנס לסיבות שגרמו למצב, ממליץ לך להגיש בקשה מיידית לבית המשפט, תחת הכותרת "בקשה לביטול גזר די שניתו בהעדר הנאשם". פרט את נימוקיך בערך כמו שעשית כאן בהודעה ובבקש את יומך בבית המשפט. חשוב מאד לעשות זאת ללא דיחוי. גש והגש את הבקשה במזכירות בית המשפט בו ניתן גזר הדין וצרף העתק של גזר הדין. בקש כי יבוטל גזר הדין ושיקבע מועד הקראה חדש.
ממליץ לך שגם אם ייקבע מועד חדש להקראה, להתייעץ עם עו"ד תעבורה. חשוב מאד להבין את החומר שבתיק התביעה ולהבין את האפשרויות העומדות בפניך וכיצד לממש אסטרטגיה לניהול התיק.
אם צריך עזרה דבר איתי
בהצלחה
Similar topics
» משפט תאונת דרכים
» משפט על תאונת דרכים
» משפט על תאונת דרכים
» משפט על תאונת דרכים
» כתב אישום משפט תאונת דרכים
» משפט על תאונת דרכים
» משפט על תאונת דרכים
» משפט על תאונת דרכים
» כתב אישום משפט תאונת דרכים
פורום עורך דין תעבורה . בהנהלת עוד גלעד משולם - מומחה בתעבורה :: פורום תעבורה ותאונות דרכים :: פורום תעבורה ותאונות דרכים
עמוד 1 מתוך 1