קנס על אור אדום ברמזור מצלמה
פורום עורך דין תעבורה . בהנהלת עוד גלעד משולם - מומחה בתעבורה :: פורום תעבורה ותאונות דרכים :: פורום תעבורה ותאונות דרכים
עמוד 1 מתוך 1
קנס על אור אדום ברמזור מצלמה
בוקר טוב עו"ד משולם
בחודש ינואר קיבלתי קנס על אור אדום ברמזור שצילמו את הרכב שלי במצלמה בקיבוץ גלויות בתל אביב ושילמתי. עכשיו קיבלתי שלילה 3 חודש בגלל נקודות משרד הרישוי. האם אתה יכול להמליץ לי מה לעשות כדי לבטל את הפסילה ? האם עורך דין תעבורה יכול לסדר לי את זה ? אשמח לדעת אם כן כמה זה יעלה לי.
בחודש ינואר קיבלתי קנס על אור אדום ברמזור שצילמו את הרכב שלי במצלמה בקיבוץ גלויות בתל אביב ושילמתי. עכשיו קיבלתי שלילה 3 חודש בגלל נקודות משרד הרישוי. האם אתה יכול להמליץ לי מה לעשות כדי לבטל את הפסילה ? האם עורך דין תעבורה יכול לסדר לי את זה ? אשמח לדעת אם כן כמה זה יעלה לי.
ירמי- אורח
Re: קנס על אור אדום ברמזור מצלמה
שלום ירמי. השימוע במשרד הרישוי אינו הליך אוטומטי ותיאורטית, יש סיכוי להפחית את רוע הגזירהה. יחד עם זאת, קח בחשבון שסטטיסטית, דיי נדיר לבטל פסילות מ. הרישוי בשימוע. דבר איתי ואדריך אותך לקראת השימוע כך שתצא הכי טוב שאפשר לאור הנסיבות. חשוב שתשלח לי במקביל פלט נקודות כך שאם עדיין אין לך והוצא אחד (הוראות כיצד בלינק שבאתר שלי). לאור הפלט אבחן גם אפשרות לשפר את מצב הנקודות, במידת האפשר לאור הפלט שלך, סוג ותאריך ההרשעות. שים לב למועדים, היו שפנו אליי יום לפני השימוע, חשוב שיהיה לפני. בהצלחה
Similar topics
» דוח על פלאפון ברמזור אדום
» פלאפון בעצירה ברמזור אדום
» דו"ח מצלמה אור אדום בלי דוח קנס
» דו"ח מצלמה על אור אדום
» דו"ח רמזור אדום
» פלאפון בעצירה ברמזור אדום
» דו"ח מצלמה אור אדום בלי דוח קנס
» דו"ח מצלמה על אור אדום
» דו"ח רמזור אדום
פורום עורך דין תעבורה . בהנהלת עוד גלעד משולם - מומחה בתעבורה :: פורום תעבורה ותאונות דרכים :: פורום תעבורה ותאונות דרכים
עמוד 1 מתוך 1