שלילה עד תום ההליכים שאלה לעו"ד תעבורה
פורום עורך דין תעבורה . בהנהלת עוד גלעד משולם - מומחה בתעבורה :: פורום תעבורה ותאונות דרכים :: פורום תעבורה ותאונות דרכים
עמוד 1 מתוך 1
שלילה עד תום ההליכים שאלה לעו"ד תעבורה
יום שישי שעבר קיבלתי דוח על נהיגה בשכרות. 300 במקום 50 כי אני נהג צעיר. בנוסף להזמנה למשפט קיבלתי גם הזמנה למשפט על בקשה לשלול לי את הרישיון עד תום ההליכים. בינתיים לקחו לי את הרישיון לחודש אחד והמשפט על השלילה תום הליכים הוא שבוע הבא. אשמח לקבל ייעוץ משפטי מעו"ד תעבורה. יש לי בכלל סיכוי במשפט ? מה לגבי השלילה עד תום ההליכים ? לדעתך חייב עורך דין או לא ? לציין שממש לא שתיתי הרבה (על זה יש לי גם עדים)ושממש לא הרגשתי שיכור. תודה מראש
Ran- אורח
Re: שלילה עד תום ההליכים שאלה לעו"ד תעבורה
צהרים טובים רן. דברים דחופים פונים בטלפון ולא בפורום. הליך פבילה עד תוה"ל אינו אוטומטי ופעמים רבות אינו מחוייב במציאות למרות שאצבעה של המשטרה על הגשת בקשות מעין זו קלה ... מאידך, לפעמים יש יתרון בהסכמה לבקשה וזאת, בהתאם למצב הראיות בתיק. דבר איתי דחוף יש הרבה מה לעשות כבר בשלב זה. אדריך אותך ותדע להחליט באילו אמצעים לנקוט. בהצלחה
Similar topics
» שאלה לגבי שלילה כשאני טס לחו"ל
» שאלה לעורך דין תעבורה
» שאלה לעורך דין תעבורה
» שאלה לעו"ד תעבורה משולם גלעד
» שאלה לעו"ד תעבורה גלעד משולם
» שאלה לעורך דין תעבורה
» שאלה לעורך דין תעבורה
» שאלה לעו"ד תעבורה משולם גלעד
» שאלה לעו"ד תעבורה גלעד משולם
פורום עורך דין תעבורה . בהנהלת עוד גלעד משולם - מומחה בתעבורה :: פורום תעבורה ותאונות דרכים :: פורום תעבורה ותאונות דרכים
עמוד 1 מתוך 1