שאלה לעורך דין תעבורה
פורום עורך דין תעבורה . בהנהלת עוד גלעד משולם - מומחה בתעבורה :: פורום תעבורה ותאונות דרכים :: פורום תעבורה ותאונות דרכים
עמוד 1 מתוך 1
שאלה לעורך דין תעבורה
רציתי לשאול אם משפט שיש לי ביום חמישי בבית משפט תעבורה ירושלים בבית הדפוס 12 יתקיים כרגיל או לא. הכוונה היא בשל הסגר והקורונה. לציין שאת הדוח למשפט קיבלתי כבר לפני כשלושה חודשים. תודה רבה על זמנך
משפט מהירות- אורח
Re: שאלה לעורך דין תעבורה
בוקר טוב
ככלל במצב הקיים נכון להיום מתנהלים דיונים בבית משפט לתעבורה כרגיל. יחד עם זאת, הצו מאפשר למי שרוצה לדחות את הדיון לעשות כן ולא להגיע בסגר. תשומת לב כי המצב הנתון רלוונטי לסגר החלקי הקיים כרגע. למקרים דומים אין להסתמך על תשובתי זו אלא יש לברר לגבי כל תקופה בנפרד על פי הצו שיהיה תקף לאותו היום. במקרה של ספקות יש להתקשר אליי ולשאול. ממליץ גם לא להשאיר כאן הודעות דחופות היות שקורה שאינני נכנס לכאן כל יום או שאין לי זמן לענות ולכן במקרה שצריך תשובה תוך ימים יש להתקשר. בהצלחה.
ככלל במצב הקיים נכון להיום מתנהלים דיונים בבית משפט לתעבורה כרגיל. יחד עם זאת, הצו מאפשר למי שרוצה לדחות את הדיון לעשות כן ולא להגיע בסגר. תשומת לב כי המצב הנתון רלוונטי לסגר החלקי הקיים כרגע. למקרים דומים אין להסתמך על תשובתי זו אלא יש לברר לגבי כל תקופה בנפרד על פי הצו שיהיה תקף לאותו היום. במקרה של ספקות יש להתקשר אליי ולשאול. ממליץ גם לא להשאיר כאן הודעות דחופות היות שקורה שאינני נכנס לכאן כל יום או שאין לי זמן לענות ולכן במקרה שצריך תשובה תוך ימים יש להתקשר. בהצלחה.
Similar topics
» שאלה לעורך דין תעבורה
» שאלה לעורך דין תעבורה בקשר להולך רגל
» 5 דוחות מהירות ממצלמה שאלה לעורך דין תעבורה
» שאלה לעורך דין תעבורה על תאונת דרכים בגשם
» שאלה לעורך דין תעבורה בעניין רישום נקודות תנועה
» שאלה לעורך דין תעבורה בקשר להולך רגל
» 5 דוחות מהירות ממצלמה שאלה לעורך דין תעבורה
» שאלה לעורך דין תעבורה על תאונת דרכים בגשם
» שאלה לעורך דין תעבורה בעניין רישום נקודות תנועה
פורום עורך דין תעבורה . בהנהלת עוד גלעד משולם - מומחה בתעבורה :: פורום תעבורה ותאונות דרכים :: פורום תעבורה ותאונות דרכים
עמוד 1 מתוך 1