קיבלתי משפט תאונת דרכים חבלה קשה מחפש עורך דין
פורום עורך דין תעבורה . בהנהלת עוד גלעד משולם - מומחה בתעבורה :: פורום תעבורה ותאונות דרכים :: פורום תעבורה ותאונות דרכים
עמוד 1 מתוך 1
קיבלתי משפט תאונת דרכים חבלה קשה מחפש עורך דין
מחפש עורך דין מומלץ למשפט תאונת דרכים שקיבלתי בדואר אישום לחודש ינואר בבית משפט ירושלים. אני נהג משאית ולא יכול לקבל שלילה ולא אכפת לי לשלם יותר קנס או עבודות שירות. אני גם נהג חיוני בזמן הסגר. תודה
נהג- אורח
Re: קיבלתי משפט תאונת דרכים חבלה קשה מחפש עורך דין
שלום רב
מוזמן ליצור איתי קשר בהקדם.
ישנם גורמים רבים המשפיעים על חומרת העונש, אך יש לבחון תחילה את תיק התביעה, להבין את סעיפי האישום, להתרשם מהמצב הראייתי, מנסיבות המקרה ונסיבותיך כנהג. לכורה, ישנו גם הסיכוי שעל סמך החומר, קיימים סיכויים לסגירת התיק או זיכוייך בבית משפט או לחילופין, כשלים ראייתיים המאפשרים מו"מ עם התביעה להסדר מקל.
כל ייעוץ טרם עיון בחומר יהיה היפוטטי ותיאורטי.
הנ"ל נכון גם לגבי רכיבי הענישה בתיק תעבורה.
בהצלחה
מוזמן ליצור איתי קשר בהקדם.
ישנם גורמים רבים המשפיעים על חומרת העונש, אך יש לבחון תחילה את תיק התביעה, להבין את סעיפי האישום, להתרשם מהמצב הראייתי, מנסיבות המקרה ונסיבותיך כנהג. לכורה, ישנו גם הסיכוי שעל סמך החומר, קיימים סיכויים לסגירת התיק או זיכוייך בבית משפט או לחילופין, כשלים ראייתיים המאפשרים מו"מ עם התביעה להסדר מקל.
כל ייעוץ טרם עיון בחומר יהיה היפוטטי ותיאורטי.
הנ"ל נכון גם לגבי רכיבי הענישה בתיק תעבורה.
בהצלחה
Similar topics
» מחפש עורך דין תותח למשפט גרימת תאונת דרכים
» רציתי לשאול האם חייב עורך דין לכל משפט תאונת דרכים
» משפט תאונת דרכים
» משפט על תאונת דרכים
» משפט על תאונת דרכים
» רציתי לשאול האם חייב עורך דין לכל משפט תאונת דרכים
» משפט תאונת דרכים
» משפט על תאונת דרכים
» משפט על תאונת דרכים
פורום עורך דין תעבורה . בהנהלת עוד גלעד משולם - מומחה בתעבורה :: פורום תעבורה ותאונות דרכים :: פורום תעבורה ותאונות דרכים
עמוד 1 מתוך 1