תודה לעורך דין תעבורה משולם גלעד התותח והמקצוען
פורום עורך דין תעבורה . בהנהלת עוד גלעד משולם - מומחה בתעבורה :: פורום תעבורה ותאונות דרכים :: פורום תעבורה ותאונות דרכים
עמוד 1 מתוך 1
תודה לעורך דין תעבורה משולם גלעד התותח והמקצוען
הגעתי אל עורך דין תעבורה משולם דרך חבר שהמליץ בחום. בזכות עורך דין משולם קיבלתי במשפט על תאונת דרכים קשה שלילת רישיון של שבוע אחד (!) וקנס נמוך כל זה למרות שלפני שהבאתי את עורך דין משולם התביעה ביקשה עונש שלילה בפועל של שנה. מקצוען אמיתי. סבלני ונעים, מנוסה מאד, זמין מתי שצריך ונותן הרגשה טובה. הוגן ביותר ושפשר פשוט לסמוך עליו בעיניים עצומות. זה האיש שאתם רוצים לידכם בעת צרה ! מומלץ בחום !
מיותר לציין שהיו עורכי דין שדרשו כפול ולא היו מוכנים לדבר יותר משניה בלי תשלום ושעורך דין משולם נתן לי הרגשה כל הזמן כאילו התיק שלי הוא משפט שלו ושזה התיק הכי חשוב ואפילו היחידי בעולם !! אין מילים פשוט אלוף !!!
ממליץ לכל מי שצריך עורך דין לדיני עבורה לא משנה על איזה משפט. לפנות אליו. לא תצטערו ותודו לי בטוח
מיותר לציין שהיו עורכי דין שדרשו כפול ולא היו מוכנים לדבר יותר משניה בלי תשלום ושעורך דין משולם נתן לי הרגשה כל הזמן כאילו התיק שלי הוא משפט שלו ושזה התיק הכי חשוב ואפילו היחידי בעולם !! אין מילים פשוט אלוף !!!
ממליץ לכל מי שצריך עורך דין לדיני עבורה לא משנה על איזה משפט. לפנות אליו. לא תצטערו ותודו לי בטוח
דוד כהן- אורח
Re: תודה לעורך דין תעבורה משולם גלעד התותח והמקצוען
מודה לך על המילים החמות דוד. כמעט הצלחת לגרום לי להסמיק
Similar topics
» בית משפט לתעבורה בתקופת הקורונה
» שימוע קצין שלילה מנהלית דחוף
» תאונה במגרש חניה של הקניון
» שאלה לעו"ד תעבורה משולם גלעד
» שאלה לעו"ד תעבורה גלעד משולם
» שימוע קצין שלילה מנהלית דחוף
» תאונה במגרש חניה של הקניון
» שאלה לעו"ד תעבורה משולם גלעד
» שאלה לעו"ד תעבורה גלעד משולם
פורום עורך דין תעבורה . בהנהלת עוד גלעד משולם - מומחה בתעבורה :: פורום תעבורה ותאונות דרכים :: פורום תעבורה ותאונות דרכים
עמוד 1 מתוך 1