יעוץ לגבי משפט תעבורה על גרימת תאונת דרכים
פורום עורך דין תעבורה . בהנהלת עוד גלעד משולם - מומחה בתעבורה :: פורום תעבורה ותאונות דרכים :: פורום תעבורה ותאונות דרכים
עמוד 1 מתוך 1
יעוץ לגבי משפט תעבורה על גרימת תאונת דרכים
שלום לעורך דין. קיבלתי ביום שישי בדואר הזמנה למשפט על גרימת תאונת דרכים. התאונה היתה בצומת שאני בטוח עברתי באור ירוק ובגלל שהנהג השני שוטר קבעו שאני אשם. אמנם לא התיעצתי עם עו"ד לפני החקירה אבל עמדתי על זה שעברתי בירוק. קראתי את הכתבה שלך באתר מקו ואני רוצה שתיצג אותי במשפט. תודה רבה
רותם- אורח
Re: יעוץ לגבי משפט תעבורה על גרימת תאונת דרכים
היי רותם
ככלל, כאשר מדובר במילה מול מילה בתאונת רמזור אדום המשטרה אינה מעדיפה גרסתו של נהג זה או אחר.
מכאן אני למד כי כנראה שיש עדות אובייקטיבית כי אתה עברת באור אדום.
זה לא אומר שזה נכון ושאתה אשם אך בכדי לברר זאת יש לעבור על ראיות התביעה באופן יסודי.
מוזמן לחפש כאן בחלונית החיפוש של הפורום ולקרוא עוד בנושא ת"ד ורמזור אדום וכ"כ באתר שלי.
בכל מקרה על מנת להיות ספציפי ולענות על שאלתך, כמו להבין את מצבך המשפטי צריך לראות את החומר.
מוזמן ליצור איתי קשר טלפוני.
בהצלחה
ככלל, כאשר מדובר במילה מול מילה בתאונת רמזור אדום המשטרה אינה מעדיפה גרסתו של נהג זה או אחר.
מכאן אני למד כי כנראה שיש עדות אובייקטיבית כי אתה עברת באור אדום.
זה לא אומר שזה נכון ושאתה אשם אך בכדי לברר זאת יש לעבור על ראיות התביעה באופן יסודי.
מוזמן לחפש כאן בחלונית החיפוש של הפורום ולקרוא עוד בנושא ת"ד ורמזור אדום וכ"כ באתר שלי.
בכל מקרה על מנת להיות ספציפי ולענות על שאלתך, כמו להבין את מצבך המשפטי צריך לראות את החומר.
מוזמן ליצור איתי קשר טלפוני.
בהצלחה
Similar topics
» משפט כתב אישום תאונת דרכים גרימת נזק ונפגעים
» שאלה לעורך דין תעבורה לגבי נקודות תאונת דרכים
» נקודות על משפט תעבורה תאונת דרכים קלה
» גרימת תאונת דרכים אי שמירת מרחק
» מחפש עורך דין תותח למשפט גרימת תאונת דרכים
» שאלה לעורך דין תעבורה לגבי נקודות תאונת דרכים
» נקודות על משפט תעבורה תאונת דרכים קלה
» גרימת תאונת דרכים אי שמירת מרחק
» מחפש עורך דין תותח למשפט גרימת תאונת דרכים
פורום עורך דין תעבורה . בהנהלת עוד גלעד משולם - מומחה בתעבורה :: פורום תעבורה ותאונות דרכים :: פורום תעבורה ותאונות דרכים
עמוד 1 מתוך 1