דוח מהירות מופרזת חברה ממצלמה
פורום עורך דין תעבורה . בהנהלת עוד גלעד משולם - מומחה בתעבורה :: פורום תעבורה ותאונות דרכים :: פורום תעבורה ותאונות דרכים
עמוד 1 מתוך 1
דוח מהירות מופרזת חברה ממצלמה
שבת שלום לעורך דין תעבורה משולם
אני נוסעת על רכב חברה החברה קיבלה דו"ח על מהירות מופרזת של 123 קמש בו מצולם הרכב שלי עם קנס של 3000 שח לחברה. הם רוצים שאני אשלם את ה 3000 שח או לחתום שזו אני שנהגתי ולקבל במקום זה דוח על שתי שהבנתי שאז אוכל לשלם 1500 שח. השאלה שלי מה עדיף והאם שווה להרוויח את ה1500 שח הנוספים כדי שלא יהיה לי ברקוקרד עבירת מהירות. כו כן רציתי לשאול מה הסיכוי שישנו לי את הדוח קנס לאזהרה בגלל העובדה שזה הדוח הראשון שלי מעולם והאם צריך בשביל זה עורך דין (ואם כן מה עלות עורך דין להליך כזה).
אני נוסעת על רכב חברה החברה קיבלה דו"ח על מהירות מופרזת של 123 קמש בו מצולם הרכב שלי עם קנס של 3000 שח לחברה. הם רוצים שאני אשלם את ה 3000 שח או לחתום שזו אני שנהגתי ולקבל במקום זה דוח על שתי שהבנתי שאז אוכל לשלם 1500 שח. השאלה שלי מה עדיף והאם שווה להרוויח את ה1500 שח הנוספים כדי שלא יהיה לי ברקוקרד עבירת מהירות. כו כן רציתי לשאול מה הסיכוי שישנו לי את הדוח קנס לאזהרה בגלל העובדה שזה הדוח הראשון שלי מעולם והאם צריך בשביל זה עורך דין (ואם כן מה עלות עורך דין להליך כזה).
ורד- אורח
Re: דוח מהירות מופרזת חברה ממצלמה
שלום ורד
קחי בחשבון כי עבירה מסוג זה גוררת גם רישום 10 נקודות . רוב האנשים שאני מכיר היו משלמים 1500 שח בכדי למחוק נקודות.
אם את נהגת חדשה תהיי כפופה לסנקציות נוספות (מוזמנת לקרוא הודעות בנושא)
לשאלתך, עבירת המהירות אינה ברשימת העבירות שניתן להמיר באזהרה
בקיצור. החלטה שלך. רק את יודעת מה משתי האופציות עדיפה לך
בהצלחה
קחי בחשבון כי עבירה מסוג זה גוררת גם רישום 10 נקודות . רוב האנשים שאני מכיר היו משלמים 1500 שח בכדי למחוק נקודות.
אם את נהגת חדשה תהיי כפופה לסנקציות נוספות (מוזמנת לקרוא הודעות בנושא)
לשאלתך, עבירת המהירות אינה ברשימת העבירות שניתן להמיר באזהרה
בקיצור. החלטה שלך. רק את יודעת מה משתי האופציות עדיפה לך
בהצלחה
Similar topics
» דוח מהירות רכב חברה מצלמת מהירות
» להישפט על דוח קנס מהירות מופרזת
» 5 דוחות מהירות ממצלמה שאלה לעורך דין תעבורה
» מעוניין להעביר דוח מהירות שקיבלתי ממצלמה על שם דוד שלי שגר בצרפת
» נקודות על דוחות מהירות מצלמת מהירות
» להישפט על דוח קנס מהירות מופרזת
» 5 דוחות מהירות ממצלמה שאלה לעורך דין תעבורה
» מעוניין להעביר דוח מהירות שקיבלתי ממצלמה על שם דוד שלי שגר בצרפת
» נקודות על דוחות מהירות מצלמת מהירות
פורום עורך דין תעבורה . בהנהלת עוד גלעד משולם - מומחה בתעבורה :: פורום תעבורה ותאונות דרכים :: פורום תעבורה ותאונות דרכים
עמוד 1 מתוך 1