שאלה לפורום תאונות דרכים איך קובעים מי עבר באור אדום
פורום עורך דין תעבורה . בהנהלת עוד גלעד משולם - מומחה בתעבורה :: פורום תעבורה ותאונות דרכים :: פורום תעבורה ותאונות דרכים
עמוד 1 מתוך 1
שאלה לפורום תאונות דרכים איך קובעים מי עבר באור אדום
יש לי משפט שאני אחראי לתאונה. מאשימים אותי שעברתי באור אדום. אני בטוח שעברתי באור ירוק וגם במקום התאונה הנהגת השניה התנצלה ואמרה שלא שמה לב. אחר כך היא שינתה את הגירסה שלה שהיא עברה באור ירוק. השאלה שלי היא איך קבעו שדווקא אני עברתי באור אדום ? גם אם היא הכחישה, למה האמינו לה ולא לי ? מה אני צריך לעשות כדי להוכיח את חפותי ?
נהג- אורח
Re: שאלה לפורום תאונות דרכים איך קובעים מי עבר באור אדום
ערב טוב
ככלל, במקרים של מילה מול מילה בתאונת רמזור לא מוגש כתב אישום מול מי מהצדדים והתיק נסגר. אם הוגש כתב אישום, המשמעות היא כי לידי הבוחן שחקר את התיק הגיעה ראיה התומכת בגרסת מי מהנהגים. לפעמים מדובר במצלמת ווידאו שאותרה במקום וצילמה את התאונה, לפעמים מצלמה של רכב שעבר במקום, לפעמים של נהג או הולך רגל אובייקטיבי שמעיד באופן פוזיטיבי וחד משמעי. מה אמרה הנהגת בשטח פחות משמעותי ונסוג מול ראיות פוזיטיביות משמעותיות ומוצקות יותר. בכדי להוכיח את חפותך עליך לעבור על חומר הראיות שבתיק ולבחון את חוזק הראיות נגדך. עו"ד תעבורה מנוסה יידע להסביר לך את הסיכונים והסיכויים הספציפיים לתיק שלך באופן שתוכל להחליט כיצד ברצונך להמשיך . הרגש נוח לפנות אליי. בהצלחה.
ככלל, במקרים של מילה מול מילה בתאונת רמזור לא מוגש כתב אישום מול מי מהצדדים והתיק נסגר. אם הוגש כתב אישום, המשמעות היא כי לידי הבוחן שחקר את התיק הגיעה ראיה התומכת בגרסת מי מהנהגים. לפעמים מדובר במצלמת ווידאו שאותרה במקום וצילמה את התאונה, לפעמים מצלמה של רכב שעבר במקום, לפעמים של נהג או הולך רגל אובייקטיבי שמעיד באופן פוזיטיבי וחד משמעי. מה אמרה הנהגת בשטח פחות משמעותי ונסוג מול ראיות פוזיטיביות משמעותיות ומוצקות יותר. בכדי להוכיח את חפותך עליך לעבור על חומר הראיות שבתיק ולבחון את חוזק הראיות נגדך. עו"ד תעבורה מנוסה יידע להסביר לך את הסיכונים והסיכויים הספציפיים לתיק שלך באופן שתוכל להחליט כיצד ברצונך להמשיך . הרגש נוח לפנות אליי. בהצלחה.
Similar topics
» צילום באור אדום
» שאלה לפורום תעבורה נקודות במשרד הרישוי
» שאלה לפורום תעבורה בנושא הסבה של דוח מהירות מצלמה
» כתבה שלי שפורסמה במאקו N12 בנושא תאונות דרכים. מצרף לינק
» שאלה לעו"ד תעבורה בנושא תאונת דרכים
» שאלה לפורום תעבורה נקודות במשרד הרישוי
» שאלה לפורום תעבורה בנושא הסבה של דוח מהירות מצלמה
» כתבה שלי שפורסמה במאקו N12 בנושא תאונות דרכים. מצרף לינק
» שאלה לעו"ד תעבורה בנושא תאונת דרכים
פורום עורך דין תעבורה . בהנהלת עוד גלעד משולם - מומחה בתעבורה :: פורום תעבורה ותאונות דרכים :: פורום תעבורה ותאונות דרכים
עמוד 1 מתוך 1