משפט פסילה בהעדר
פורום עורך דין תעבורה . בהנהלת עוד גלעד משולם - מומחה בתעבורה :: פורום תעבורה ותאונות דרכים :: פורום תעבורה ותאונות דרכים
עמוד 1 מתוך 1
משפט פסילה בהעדר
קיבלתי דו"ח על עקיפה וכשהגעתי למשפט אמרו לי שהקדימו את המשפט ולא הגעתי כי לא ידעתי ושפטו אותי בהעדר לשלושה חדשי פסילה . אני באמת לא ידעתי וברור שאם הייתי יודע הייתי בא כמו שבאתי לתאריך שהזמינו אותי. מה אני יכול לעשות ? זה אומר שעכשיו אני פסול ? יש אפשרות לבטל את הפסילה שקיבלתי בלי שהייתי במשפט ? זה ממש תפס אותי ככה באמצע החיים הפסילה הזאת מה הם מצפים שאני יפסיק לעבוד ולחיות ?? בבקשה אני צריך כל עזרה אפשרית דחוף
מוש- אורח
Re: משפט פסילה בהעדר
היי מוש
לא ציינת מועדים שהנם דבר רלבנטי מאד לעניין. ככלל, מגיע לכל אדם לקבל את יומו בבית המשפט. עליך להגיש בקשה מנומקת לביטול גזה"ד. השאלה שתכריע היא האם נשלח לך זימון כדין והאם היה עליך לדעת. פעמים רבות התביעה מודיעה על שינויים בטלפון ובדרכים שונות אחרות שאינן נחשבות כהמצאה . אם שלחו לכתובתך הרשומה ולא קיבלת יהיה לך קצת יותר קשה.
בינתיים אם התקיימה חזקת מסירה (אם קיבלת את גזה"ד בדואר רשום וחתמת ) אתה פסול. העניין הוא שכפי שרשום במכתב שקיבלת עם גזה"ד הפסילה לא מתחילה להספר עד שלא תפקיד את רשיונך. הגשת בקשה אינה מעכבת את הפסילה אלא רק החלטה של השופט, במידה שיחליט לעכב את העונש או לבטל את גזה"ד. בהצלחה
לא ציינת מועדים שהנם דבר רלבנטי מאד לעניין. ככלל, מגיע לכל אדם לקבל את יומו בבית המשפט. עליך להגיש בקשה מנומקת לביטול גזה"ד. השאלה שתכריע היא האם נשלח לך זימון כדין והאם היה עליך לדעת. פעמים רבות התביעה מודיעה על שינויים בטלפון ובדרכים שונות אחרות שאינן נחשבות כהמצאה . אם שלחו לכתובתך הרשומה ולא קיבלת יהיה לך קצת יותר קשה.
בינתיים אם התקיימה חזקת מסירה (אם קיבלת את גזה"ד בדואר רשום וחתמת ) אתה פסול. העניין הוא שכפי שרשום במכתב שקיבלת עם גזה"ד הפסילה לא מתחילה להספר עד שלא תפקיד את רשיונך. הגשת בקשה אינה מעכבת את הפסילה אלא רק החלטה של השופט, במידה שיחליט לעכב את העונש או לבטל את גזה"ד. בהצלחה
Similar topics
» משפט תאונת דרכים בהעדר נאשם
» גזר דין בהעדר הנאשם
» רישום פלילי משפט של בית משפט לתעבורה
» דחיית משפט בבית משפט לתעבורה
» משפט בבית משפט לתעבורה בת ים בסגר
» גזר דין בהעדר הנאשם
» רישום פלילי משפט של בית משפט לתעבורה
» דחיית משפט בבית משפט לתעבורה
» משפט בבית משפט לתעבורה בת ים בסגר
פורום עורך דין תעבורה . בהנהלת עוד גלעד משולם - מומחה בתעבורה :: פורום תעבורה ותאונות דרכים :: פורום תעבורה ותאונות דרכים
עמוד 1 מתוך 1