קנס מהירות ונקודות
פורום עורך דין תעבורה . בהנהלת עוד גלעד משולם - מומחה בתעבורה :: פורום תעבורה ותאונות דרכים :: פורום תעבורה ותאונות דרכים
עמוד 1 מתוך 1
קנס מהירות ונקודות
שבת שלום עורך דין משולם
קיבלתי דוח קנס על מהירות 1500 שח ונקודות. הבעיה שלי היא יותר הנקודות ולא הקנס והבנתי שאפשר לעשות עסקת טיעון עם התובע שהנקודות ימחקו . אשמח לדעת איך עושים עסקה עם התביעות למחיקת הנקודות. תודה
קיבלתי דוח קנס על מהירות 1500 שח ונקודות. הבעיה שלי היא יותר הנקודות ולא הקנס והבנתי שאפשר לעשות עסקת טיעון עם התובע שהנקודות ימחקו . אשמח לדעת איך עושים עסקה עם התביעות למחיקת הנקודות. תודה
הנרי- אורח
Re: קנס מהירות ונקודות
בוקר טוב הנרי. כתבנו על הנושא לא מעט בפורום. חפש בחלונית החיפוש על פי המילה "מהירות" ובטוחני שתמצא את התשובה לשאלתך. במידה ועדיין תהיינה שאלות עליהן לא השבתי, אשמח אם תמקד אותן בהודעה חדשה. הרגש נוח לפנות אליי בכל אחד מהערוצים האפשריים. מניסיוני, ברוב המקרים יש לא מעט לעשות במצבך אך אם תפעל ללא דיחוי. בהצלחה
ביטול נקודות מהירות
קראתי ולמדתי הרבה. תודה רבה לך. עדיין לא מבין איך מתחילים ועם מי לדבר. שוב תודה לך
הנרי- אורח
Re: קנס מהירות ונקודות
שוב שלום הנרי
הדרך להתחיל היא לפנות ליחידת התביעות הרלוונטית . פרטי הקשר קיימים על הדו"ח או באתר שלי כאן :
https://www.meshulam-gilad.co.il/useful-links/
העניין הוא שכפי שהוסבר בתחילת ההודעה הפניה אל התביעות צריכה להיות עניינית ומבוססת על החומר. לא בטוח שתדע לעשות את זה ואף אחד בתביעות לא יתקן לך רק בגלל שאתה נחמד.
דבר איתי ואנסה לסייע לך.
בהצלחה
הדרך להתחיל היא לפנות ליחידת התביעות הרלוונטית . פרטי הקשר קיימים על הדו"ח או באתר שלי כאן :
https://www.meshulam-gilad.co.il/useful-links/
העניין הוא שכפי שהוסבר בתחילת ההודעה הפניה אל התביעות צריכה להיות עניינית ומבוססת על החומר. לא בטוח שתדע לעשות את זה ואף אחד בתביעות לא יתקן לך רק בגלל שאתה נחמד.
דבר איתי ואנסה לסייע לך.
בהצלחה
Similar topics
» דו"ח מצלמת מהירות ונקודות
» דוחות מצלמת מהירות ונקודות
» נקודות על דוחות מהירות מצלמת מהירות
» דוח מהירות רכב חברה מצלמת מהירות
» מהירות מצלמות מהירות
» דוחות מצלמת מהירות ונקודות
» נקודות על דוחות מהירות מצלמת מהירות
» דוח מהירות רכב חברה מצלמת מהירות
» מהירות מצלמות מהירות
פורום עורך דין תעבורה . בהנהלת עוד גלעד משולם - מומחה בתעבורה :: פורום תעבורה ותאונות דרכים :: פורום תעבורה ותאונות דרכים
עמוד 1 מתוך 1