ערעור על דוח פלאפון
פורום עורך דין תעבורה . בהנהלת עוד גלעד משולם - מומחה בתעבורה :: פורום תעבורה ותאונות דרכים :: פורום תעבורה ותאונות דרכים
עמוד 1 מתוך 1
ערעור על דוח פלאפון
ערב טוב. קיבלתי דוח על שימוש בפלאפון והשוטר כתב שראה אותי מחזיק פלאפון שחור למרות שמה שהחזקתי ביד זה ההשלט רחוק של הציינגר. קיבלתי 1000 שקל ו10 נקודות. יש לי כבר 28 נקודות ויש לי השמנה לקורס. אני רוצה לערער על הדוח. אתה יכול לעזור לי ? תודה לך על עזרתך
שמעון- אורח
Re: ערעור על דוח פלאפון
בוקר טוב. אתה מבקש להשפט על הדו"ח ולא לערער (ערעור מגישים על הרשעה של שופט לבית משפט גבוה יותר).
מוזמן לקרוא על השיקולים, היתרונות והחסרונות שיש לשקול טרם מבקשים להשפט באזור המאמרים באתר שלי. קרא גם את המאמר על שיטת הניקוד ותקבל תמונה די מלאה על מצבך. לדעתי גם בחלונית החיפוש כאן בפורום יש לא מעט מידע בנושאים אליו. אם תהיינה שאלות נוספות מוזמן למקד ולשאול. הרגש נוח להתקשר אליי במקרה הצורך. בהצלחה
מוזמן לקרוא על השיקולים, היתרונות והחסרונות שיש לשקול טרם מבקשים להשפט באזור המאמרים באתר שלי. קרא גם את המאמר על שיטת הניקוד ותקבל תמונה די מלאה על מצבך. לדעתי גם בחלונית החיפוש כאן בפורום יש לא מעט מידע בנושאים אליו. אם תהיינה שאלות נוספות מוזמן למקד ולשאול. הרגש נוח להתקשר אליי במקרה הצורך. בהצלחה
Similar topics
» ערעור על דו"ח פלאפון
» ערעור על דוח פלאפון
» ערעור על משפט פלאפון
» ערעור על גזר דין בבקשה לביטול השבתה של רכב
» ערעור על משפט תאונת דרכים
» ערעור על דוח פלאפון
» ערעור על משפט פלאפון
» ערעור על גזר דין בבקשה לביטול השבתה של רכב
» ערעור על משפט תאונת דרכים
פורום עורך דין תעבורה . בהנהלת עוד גלעד משולם - מומחה בתעבורה :: פורום תעבורה ותאונות דרכים :: פורום תעבורה ותאונות דרכים
עמוד 1 מתוך 1