צריך עו"ד דיני תעבורה בגלל תאונת דרכים
פורום עורך דין תעבורה . בהנהלת עוד גלעד משולם - מומחה בתעבורה :: פורום תעבורה ותאונות דרכים :: פורום תעבורה ותאונות דרכים
עמוד 1 מתוך 1
צריך עו"ד דיני תעבורה בגלל תאונת דרכים
בוקר טוב לעו"ד
אתמול היתה לי תאונה בבוקר ואחרי הצהרים התקשרו אלי מהמשטרה לבוא לחקירה מחר בבוקר. השאלה שלי אם אני צריך לבוא עם עורך דין לחקירה. אשמח לדבר איתך.
אני נהג חדש (קיבלתי את הרישיון לפני שנה וחודש). תודה רבה
שמואל
אתמול היתה לי תאונה בבוקר ואחרי הצהרים התקשרו אלי מהמשטרה לבוא לחקירה מחר בבוקר. השאלה שלי אם אני צריך לבוא עם עורך דין לחקירה. אשמח לדבר איתך.
אני נהג חדש (קיבלתי את הרישיון לפני שנה וחודש). תודה רבה
שמואל
נהג חדש- אורח
Re: צריך עו"ד דיני תעבורה בגלל תאונת דרכים
צהרים טובים
חשוב מאד לא לגשת לחקירה לפני יעוץ משפטי. דבר איתי בכל מקרה לפני החקירה. מה שתאמר בחקירה יקבע ברוב המקרים איך יסתיים התיק ואתה יכול לגרום לעצמך הרבה נזק בחקירה. גם בתם לב. דבר איתי לפני החקירה (הטלפון שלי מופיע באתר של ובהרבה מקומות אך אני מצרף אותו שוב 0506271124 ). לא ברור באיזו תאונה מדובר ולא פירטת נסיבות. יעוץ ראשוני הנו ללא תמורה ותוכל להבין את מצבך ואת האפשרויות העומדות לפניך באופן טוב יותר. בהצלחה
חשוב מאד לא לגשת לחקירה לפני יעוץ משפטי. דבר איתי בכל מקרה לפני החקירה. מה שתאמר בחקירה יקבע ברוב המקרים איך יסתיים התיק ואתה יכול לגרום לעצמך הרבה נזק בחקירה. גם בתם לב. דבר איתי לפני החקירה (הטלפון שלי מופיע באתר של ובהרבה מקומות אך אני מצרף אותו שוב 0506271124 ). לא ברור באיזו תאונה מדובר ולא פירטת נסיבות. יעוץ ראשוני הנו ללא תמורה ותוכל להבין את מצבך ואת האפשרויות העומדות לפניך באופן טוב יותר. בהצלחה
Similar topics
» משפט תאונת דרכים היום צריך תגובה דחופה !
» נקודות על משפט תעבורה תאונת דרכים קלה
» מה ההבדל בין עו"ד תעבורה לבין עו"ד תאונת דרכים
» שאלה לעו"ד תעבורה בנושא תאונת דרכים
» שאלה לעורך דין תעבורה על תאונת דרכים בגשם
» נקודות על משפט תעבורה תאונת דרכים קלה
» מה ההבדל בין עו"ד תעבורה לבין עו"ד תאונת דרכים
» שאלה לעו"ד תעבורה בנושא תאונת דרכים
» שאלה לעורך דין תעבורה על תאונת דרכים בגשם
פורום עורך דין תעבורה . בהנהלת עוד גלעד משולם - מומחה בתעבורה :: פורום תעבורה ותאונות דרכים :: פורום תעבורה ותאונות דרכים
עמוד 1 מתוך 1