התנהגות מחפירה של שוטר תנועה
פורום עורך דין תעבורה . בהנהלת עוד גלעד משולם - מומחה בתעבורה :: פורום תעבורה ותאונות דרכים :: פורום תעבורה ותאונות דרכים
עמוד 1 מתוך 1
התנהגות מחפירה של שוטר תנועה
היום בבוקר היה לי וויכוח קולני עם שוטר תנועה שחושב שהוא מפכל המשטרה. זה נגמר בדוח תנועה. ההתנהגות שלו היתה מחפירה ואת הדוח הוא נתן לי כעונש על שעניתי לו באופן שלדעתו לא היה ראוי. רציתי לשאול אם אתה חושב שיש לי סיכוי לעניין מישהו או שחבל לי על הזמן. בינתיים קיבלתי דוח על פלאפון למרות שהוא היה בדיבורית ועוד 10 נקודות. הקנס פחות חשוב לי ואתה יודע מה ? גם עם הנקודות הייתי משלים אם הייתי יודע שיטפלו בו. אשמח לשמוע מה אתה חושב אני מוכן לשלם לעורך דין כדי שיטפלו בבן בליעל הזה השאלה מה הסיכויים כי אם אין סיכוי בכלל אז חבל על הזמן שלי
Danny.V- אורח
Re: התנהגות מחפירה של שוטר תנועה
שלום דני
על מנת להעריך את סיכוייך יש לעבור על החומר. ישנם ערוצים להתלונן על השוטר על מנת שהתנהגותו תיבחן על ידי מי שאמונים על כך. פעמים רבות התנהגות בלתי מקצועית של שוטר יכולה גם לשפר את מצבך בתיק. הרגש נוח לפנות אליי. בהצלחה
על מנת להעריך את סיכוייך יש לעבור על החומר. ישנם ערוצים להתלונן על השוטר על מנת שהתנהגותו תיבחן על ידי מי שאמונים על כך. פעמים רבות התנהגות בלתי מקצועית של שוטר יכולה גם לשפר את מצבך בתיק. הרגש נוח לפנות אליי. בהצלחה
Similar topics
» שוטר שקרן
» שוטר שמתנכל לי
» משפט על אי ציות לשוטר בירושלים
» סרטון ממצלמת גוף של שוטר
» "אי ציות להוראת שוטר"
» שוטר שמתנכל לי
» משפט על אי ציות לשוטר בירושלים
» סרטון ממצלמת גוף של שוטר
» "אי ציות להוראת שוטר"
פורום עורך דין תעבורה . בהנהלת עוד גלעד משולם - מומחה בתעבורה :: פורום תעבורה ותאונות דרכים :: פורום תעבורה ותאונות דרכים
עמוד 1 מתוך 1