שוטר שמתנכל לי
פורום עורך דין תעבורה . בהנהלת עוד גלעד משולם - מומחה בתעבורה :: פורום תעבורה ותאונות דרכים :: פורום תעבורה ותאונות דרכים
עמוד 1 מתוך 1
שוטר שמתנכל לי
שבת שלום עו"ד תעבורה משולם. השאלה שלי היא לגבי שוטר שמתנכל לי כבר זמן מה בגלל סכסוך ביננו, הוא שכן שלי ואנחנו מסוכסכים בגלל כמה דברים. לפני בערך שנה הוא נתן לי דוח פלאפון ושבוע שעבר שוב נתן לי דוח על פניה שמאלה תוך חציית קו לבן. כמובן שזה מחמיר את המתח ביננו ואני ממש לא יכול להתמודד איתו בגלל שמדובר בשוטר. מה לדעתך אני תריך לעשות אשמח אם תייעץ לי מה המצב המשפטי לגבי הדוח שנתן לי וגם לגבי אפשרות לתבוע אותו כדי שיפסיק לנצל את הכוח שלו עליי ויצירת ממש טרור.
דוד- אורח
Re: שוטר שמתנכל לי
שלום דוד
ככלל, שוטר המצוי איתך בסכסוך לא אמור לרשום לך דו"ח. ממליץ לך לפנות אל מפקדיו של השוטר באמצעות קת"צ (קצין תלונות הציבור) ביחידהבו הוא משרת. לגבי הדוחת שרשם לך, הייתי מבקש להשפט וככל שעד מועד המשפט לא יטופל עניינו על ידי קת"צ, לטעון טענותיך כלפי מניעיו הפסולים במסגרת המשפט. פנה אליי ואסייע לך. בהצלחה
ככלל, שוטר המצוי איתך בסכסוך לא אמור לרשום לך דו"ח. ממליץ לך לפנות אל מפקדיו של השוטר באמצעות קת"צ (קצין תלונות הציבור) ביחידהבו הוא משרת. לגבי הדוחת שרשם לך, הייתי מבקש להשפט וככל שעד מועד המשפט לא יטופל עניינו על ידי קת"צ, לטעון טענותיך כלפי מניעיו הפסולים במסגרת המשפט. פנה אליי ואסייע לך. בהצלחה
Similar topics
» שוטר שקרן
» "אי ציות להוראת שוטר"
» משפט על אי ציות לשוטר בירושלים
» סרטון ממצלמת גוף של שוטר
» התנהגות מחפירה של שוטר תנועה
» "אי ציות להוראת שוטר"
» משפט על אי ציות לשוטר בירושלים
» סרטון ממצלמת גוף של שוטר
» התנהגות מחפירה של שוטר תנועה
פורום עורך דין תעבורה . בהנהלת עוד גלעד משולם - מומחה בתעבורה :: פורום תעבורה ותאונות דרכים :: פורום תעבורה ותאונות דרכים
עמוד 1 מתוך 1